sieraden met edelstenen

Ben je op zoek naar bijzonder edelsteen-sieraad? Neem dan vooral een kijkje bij de verschillende categorieën hieronder. Bekijk bijvoorbeeld de armbanden met edelstenen zoals natuurlijk tijgeroog, amazoniet, rozenkwarts en aquamarijn. Om ook de exclusieve hangers van edelsteen en sterling zilver niet te vergeten. Of koop een mooi paar vergulde of zilveren oorbellen, met heldere groene peridoot of rode granaat bijvoorbeeld. Klik hieronder op de gewenste categorie:

Edelsteen-sieraden

Edelsteen-sieraden met geboortestenen

Op zoek naar een bijzonder cadeautje? Dan zijn de sieraden met geboortestenen een echte aanrader. Een geboortesteen is een edelsteen die traditioneel geassocieerd wordt met de maand waarin iemand geboren is. Een sieraad met geboortesteen is een persoonlijk en betekenisvol cadeau en kan daarom bijvoorbeeld worden gegeven bij een geboorte of verjaardag. Elke maand heeft zijn eigen geboortesteen en elke steen heeft zijn eigen betekenis en symboliek.

Iedere maand heeft verschillende geboortestenen. Hieronder volgt een lijst met geboortestenen per maand:

 

Januari: granaat

Februari: amethist

Maart: aquamarijn

April: diamant of bergkristal

Mei: smaragd

Juni: maansteen

Juli: robijn

Augustus: peridoot of sardonyx

September: saffier

Oktober: roze opaal of roze toermalijn

November: citrien

December: turkoois

 

Koop voor een verjaardag in de maand februari dus een edelsteen-sieraad met amethist. Of verras in de maand mei iemand met een echte smaragd. Niet in november jarig maar wel gek op citrien? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

 

Exclusieve hangers met edelstenen in sterling zilver

Ben je op zoek naar een unieke edelstenen-hanger? De exclusieve edelsteenhangers in sterling zilver zijn écht bijzonder. Je krijgt namelijk de exacte hanger van de foto's. Zo kun je precies de zilveren hanger die je mooi vindt uitzoeken, want geen twee hangers zijn hetzelfde. Een hanger met natuurlijk turkoois (turquoise) uit Arizona bijvoorbeeld. Uit een van de beroemde mijnen: Kingman of Sleeping Beauty. Maar ook edelstenen als labradoriet, shattukiet, larimar en saffier behoren tot de mogelijkheden. Heb je een zilveren hanger met een mooie edelsteen gevonden en wil je ook graag een bijpassende zilveren ketting bij de hanger? Die vind je bij de zilveren kettingen. Weet je nog niet zeker welke edelsteen het beste bij je past? Lees dan ons blog over het vinden van je edelsteen-match of doe de edelsteen-quiz.