Sieraden met edelstenen

Ben je op zoek naar bijzondere sieraden met edelstenen? Neem dan vooral een kijkje bij de verschillende categorieën hierboven. Bekijk bijvoorbeeld de armbanden met kralen van natuurlijk tijgeroog, amazoniet, rozenkwarts en aquamarijn. Om ook de kraal en het slotje met echt sterling zilver niet te vergeten. Of koop een mooi paar oorbellen, met heldere groene peridoot of rode granaat bijvoorbeeld.

 

Sieraden met geboortestenen

Op zoek naar een bijzonder cadeautje? Dan zijn de sieraden met geboortestenen een echte aanrader. Koop voor een verjaardag in de maand februari bijvoorbeeld een hanger met amethist. Of verras in de maand mei iemand met een echte smaragd. Niet in november jarig maar wel gek op citrien? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

 

Exclusieve edelsteenhangers in sterling zilver

Ben je op zoek naar een unieke hanger? De exclusieve edelsteenhangers in sterling zilver zijn écht bijzonder. Je krijgt namelijk de exacte hanger van de foto's. Zo kun je precies de hanger die je mooi vindt uitzoeken, want geen twee hangers zijn hetzelfde. Een hanger met natuurlijk turkoois (turquoise) uit Arizona bijvoorbeeld. Uit een van de beroemde mijnen: Kingman of Sleeping Beauty. Maar ook edelstenen als labradoriet, shattukiet, larimar en saffier behoren tot de mogelijkheden. Heb je een zilveren hanger met een mooie edelsteen gevonden en wil je ook graag een bijpassende ketting bij de hanger? Die vind je bij de zilveren kettingen.