Welke Edelstenen horen bij de Chakra's?

Het begrip chakra’s is diep geworteld in oude spirituele tradities, voornamelijk afkomstig uit India. Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam die een rol spelen in onze fysieke, emotionele en spirituele gezondheid. Er zijn zeven hoofdchakra’s, elk verbonden met specifieke eigenschappen en levensgebieden. Om deze energiecentra in balans te brengen, wordt vaak gebruik gemaakt van edelstenen en kristallen. In dit artikel ontdek je welke edelstenen horen bij de chakra’s en wat de werking van de chakra- stenen is.

Lees meer »

Wat is de werking van de gouden driehoek?

De "Gouden Driehoek" is een term die verwijst naar een specifieke combinatie van drie edelstenen: Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal. Deze edelstenen worden vaak samen gebruikt vanwege hun complementaire energetische eigenschappen die een harmoniserend effect hebben op de omgeving en de persoon die ze draagt of in hun omgeving is. De naam "Gouden Driehoek" komt voort uit de krachtige extra energie die ontstaat wanneer deze stenen in een driehoekige formatie worden geplaatst en met elkaar samenwerken.

Lees meer »

Armbanden voor Heren

Op zoek naar de perfecte herenarmband om je look te completeren? Ontdek onze uitgebreide collectie stijlvolle armbanden voor mannen!

Lees meer »

Welke edelsteen bij welk jubileum?

Of je nu je eerste jaar samen viert of inmiddels 30 jaar getrouwd bent, jubilea zijn momenten van liefde, toewijding en groei. Traditioneel wordt aan een (huwelijks)-jubileum een bepaalde edelsteen toegewezen, met een eigen betekenis en symboliek. Een jubileumjaar kan meerdere edelstenen hebben, we hebben de meest bekende voor je uitgekozen. Ook handig: als je op de naam van de edelsteen klikt, zie je meteen alle edelsteensets, zonnevangers en sieraden die voor jouw jubileum van toepassing zijn. Zo kun je gemakkelijk een bijzonder en betekenisvol cadeau kopen voor een 10-jarig jubileum, 30-jarig jubileum, 50-jarig jubileum...

Lees meer »

Licht in de Duisternis - Lotus Waxinelichthouders

Lotus waxinelichthouders zijn niet zomaar decoratieve items; ze brengen een vleugje elegantie en symboliek in je huis. Deze prachtige stukken worden geïnspireerd door de lotusbloem, een symbool van zuiverheid, verlichting en schoonheid in verschillende culturen. Laten we eens dieper ingaan op waarom een lotus waxinelichthouder een perfecte keuze is om je huis te verfraaien.

Lees meer »

Hoe houd je zilveren sieraden mooi?

De voordelen van het dragen van zilveren sieraden hoeven we je misschien helemaal niet meer uit te leggen. Toch zetten we er even een aantal voor je op een rijtje. Ten eerste zijn sieraden van zilver erg duurzaam en sterk en gaan ze dus een lange tijd mee. Daarnaast zijn sieraden van zilver heel veelzijdig en is zilver een stuk voordeliger dan edelmetalen als goud en platina. En zeker niet minder mooi! Ook handig om te weten: de meeste mensen met een contactallergie voor sieraden zijn allergisch voor nikkel. De kans dat je allergisch bent voor een sieraad van sterling zilver is een heel stuk kleiner! Maar hoe houd je je zilveren sieraden mooi, zodat je ze zo lang mogelijk met plezier kunt dragen? We geven je een aantal tips.

Lees meer »

Flower Power

Je ziet het meteen wanneer je buiten bent: de lente is weer begonnen! Narcissen, hyacinten, viooltjes, tulpen... maar niet alleen de bloemen buiten zijn érg leuk. Ze zijn namelijk ook prachtig in sieraden en zonnevangers.

Lees meer »

Alles is liefde!

Een van de fashion trends van 2023, gespot tijdens vele fashion shows: het hart. Schattig! En niet zo gek, want wie kan er na een paar donkere, eenzame jaren niet wat extra liefde gebruiken? Hoogste tijd dus om zelf wat hartjes aan te schaffen. De kleur kun je zelf uitkiezen. Al zijn de romantische, traditionele kleuren rood, roze en wit extra populair. Klaar om je garderobe met harten uit te breiden, maar kun je wel wat advies gebruiken? Met onderstaande tips ben je in no time de Queen of Hearts.

Lees meer »

Hoera, het is lente!

Hoera, het is lente! Eindelijk warmt de wereld om ons heen weer op. En met een beetje geluk laat het zonnetje zich in deze tijd van het jaar ook regelmatig zien. Het ideale moment om een suncatcher te kopen!

Lees meer »