Hoe houd je zilveren sieraden mooi?

De voordelen van het dragen van zilveren sieraden hoeven we je misschien helemaal niet meer uit te leggen. Toch zetten we er even een aantal voor je op een rijtje. Ten eerste zijn sieraden van zilver erg duurzaam en sterk en gaan ze dus een lange tijd mee. Daarnaast zijn sieraden van zilver heel veelzijdig en is zilver een stuk voordeliger dan edelmetalen als goud en platina. En zeker niet minder mooi! Ook handig om te weten: de meeste mensen met een contactallergie voor sieraden zijn allergisch voor nikkel. De kans dat je allergisch bent voor een sieraad van sterling zilver is een heel stuk kleiner! Maar hoe houd je je zilveren sieraden mooi, zodat je ze zo lang mogelijk met plezier kunt dragen? We geven je een aantal tips.

Lees meer »

Flower Power

Je ziet het meteen wanneer je buiten bent: de lente is weer begonnen! Narcissen, hyacinten, viooltjes, tulpen... maar niet alleen de bloemen buiten zijn érg leuk. Ze zijn namelijk ook prachtig in sieraden en zonnevangers.

Lees meer »

Alles is liefde!

Een van de fashion trends van 2023, gespot tijdens vele fashion shows: het hart. Schattig! En niet zo gek, want wie kan er na een paar donkere, eenzame jaren niet wat extra liefde gebruiken? Hoogste tijd dus om zelf wat hartjes aan te schaffen. De kleur kun je zelf uitkiezen. Al zijn de romantische, traditionele kleuren rood, roze en wit extra populair. Klaar om je garderobe met harten uit te breiden, maar kun je wel wat advies gebruiken? Met onderstaande tips ben je in no time de Queen of Hearts.

Lees meer »

Hoera, het is lente!

Hoera, het is lente! Eindelijk warmt de wereld om ons heen weer op. En met een beetje geluk laat het zonnetje zich in deze tijd van het jaar ook regelmatig zien. Het ideale moment om een suncatcher te kopen!

Lees meer »