Suncatchers

Met deze handgemaakte suncatchers haal je het zonnetje in huis. En een heleboel regenboogjes, want wanneer je een zonnevanger met regenboog- kristal koopt geniet je van een heleboel mooie kleuren op je muur wanneer de zon schijnt. Klik voor de gewenste categorie handgemaakte suncatchers op de foto of button:

Suncatcher met edelstenen

Tijgeroog, lapis lazuli of misschien toch een zonnevanger met aquamarijn? De edelsteen- suncatchers van Shiny Happy Pebble zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt van echte edelstenen. Met een kleine kristallen bol van 20mm, een grotere bol van 30mm of 40mm of misschien vind je wel een mooie zonnevanger met een kristallen hart. Kun je echt niet kiezen tussen de verschillende stenen? Dan kun je natuurlijk ook nog een suncatcher kopen met een mix van verschillende edelstenen.

 

Levensboom- zonnevanger

Een bijzondere suncatcher is een zonnevanger met een Tree of Life, ofwel een levensboom. Deze zonnevangers zijn ook met de hand gemaakt van verschillende edelstenen en hebben soms extra versieringen, zoals bloemetjes of een regenboogkristal. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde zonnevanger, met edelstenen naar keuze? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier om te vragen naar de mogelijkheden.

 

Suncatcher cadeau geven

Een suncatcher met kristal is niet alleen prachtig in je eigen woonkamer, je kunt 'm ook heel goed als cadeau geven aan iemand die wel wat extra zonnestralen kan gebruiken. De regenboog staat namelijk symbool voor licht in moeilijke tijden Maar ook als verjaardagscadeau of gewoon zomaar als vrolijke verrassing is een zonnevanger een echte aanrader. Hij staat namelijk ook voor hoop, liefde en vriendschap. En wie wordt er nou niet blij van een extra kleurrijke woonkamer, zodra de zon naar binnen schijnt? Je suncatcher wordt bovendien standaard ingepakt verzonden. En ook een gepersonaliseerd berichtje bij je cadeau is geen enkel probleem, als je een persoonlijke boodschap wilt meesturen naar de ontvanger kun je de tekst tijdens het bestellen meteen doorgeven.