amethist

Sets, Suncatchers en Sieraden met Amethist

Suncatchers, waxinelichthouders, edelsteen-sets en sieraden met amethist.

wat is de werking van amethist

Uiterlijk en spirituele werking amethist

Amethist is een paarse edelsteen, die behoort tot de familie van kwarts. Amethist kun je kopen in veel verschillende tinten paars, van licht lila tot donkerpaars. Groene amethist, prasioliet genoemd, ontstaat door verhitting van paarse amethist. Belangrijke vindplaatsen van Amethist zijn Brazilië en Uruguay, maar amethist wordt ook op veel andere plekken gevonden.

 

Amethist bevordert het zelfinzicht en heeft een zuiverende en beschermende werking. De werking van amethist zou ook heel goed zijn tegen zorgen en negatieve gedachten, met als resultaat vaak hoofdpijn, migraine en slapeloosheid.

 

Chakra: Voorhoofd- chakra (6e) en kruin- chakra (7e)

Geboortesteen voor de maand: Februari

Sterrenbeeld: Vissen en Waterman

 

Geboortesteen amethist

Amethist is de geboortesteen voor de maand februari. Het gebruik van edelstenen als geboortestenen dateert uit de oudheid en het concept is nog steeds populair. Het dragen van een geboortesteen wordt vaak gezien als een manier om de positieve eigenschappen van de steen te integreren in iemands leven en persoonlijkheid.

Als amethist jouw geboortesteen is, kan de edelsteen een mooie en betekenisvolle toevoeging zijn aan jouw sieradencollectie of interieurdecoratie. Maar je kunt amethist sieraden natuurlijk ook heel goed cadeau geven, als verjaardagscadeau voor iemand die in februari geboren is bijvoorbeeld.

 

Suncatcher met amethist

Ook een echte aanrader is de gepersonaliseerde zonnevanger met geboortestenen. Zo kun je de geboortestenen van verschillende familieleden, geliefden of vrienden combineren om een unieke raamhanger te maken. Amethist voor februari en aquamarijn voor maart bijvoorbeeld. Of een zonnevanger met turquise, opaal en maansteen voor de maanden december, oktober en juni.

Cadeautje!

 

Koop je bij Shiny Happy Pebble een sieraad of zonnevanger met amethist om aan iemand anders te geven? Je hoeft het cadeautje niet meer zelf in te pakken, dat doen wij standaard voor je! We doen er bovendien met alle liefde een gepersonaliseerd berichtje bij voor de ontvanger, je hoeft hiervoor alleen de gewenste tekst nog door te geven tijdens het bestellen. Op deze manier wordt het geven van een cadeau nog specialer en persoonlijker.

Het toevoegen van een persoonlijk berichtje maakt het extra attent en zorgt ervoor dat de ontvanger zich echt gewaardeerd voelt. Daarnaast hoef je zelf niet meer aan de slag met inpakpapier, wat weer een hoop gedoe scheelt.

Bij Shiny Happy Pebble staat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel, we doen er alles aan om jouw cadeau-ervaring zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een prachtige raamhanger of sieraad met geboortestenen en laat iemand weten hoe speciaal ze voor jou zijn!