shattuckiet

Shattuckiet is een zeldzaam en uniek mineraal dat in 1915 werd ontdekt in de Shattuck-mijn in Bisbee, Arizona. Het is een kopergermaniumsulfide-mineraal met een diepblauwe tot groene kleur en een mooie glans. Vanwege de zeldzaamheid is shattuckiet zeer gewild bij verzamelaars en zijn sieraden met shattuckiet erg populair.

 

Sieraden met Shattuckiet

 

Werking van Shattuckiet

Er wordt gezegd dat shattuckiet een krachtige steen is die kan helpen bij het stimuleren van de intuïtie en het verbeteren van de communicatievaardigheden. Het wordt ook beschouwd als een beschermende steen die de drager kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en gedachten, en bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en vrede.

Sommige mensen geloven ook dat shattuckiet kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Het wordt gezegd dat het kan helpen bij het verlichten van pijn, het bevorderen van genezing en het versterken van het immuunsysteem. Bovendien wordt shattuckiet vaak gebruikt bij meditatie en andere spirituele praktijken vanwege de veronderstelde eigenschappen om de geest te kalmeren en te versterken.

 

Sieraden met Shattuckiet

Bij Shiny Happy Pebble kun je verschillende sieraden met shattuckiet kopen. Onze shattuckiet komt uit de Verenigde Staten en heeft unieke patronen. Helemaal leuk: als je een exclusieve edelsteenhanger met shattuckiet koopt krijg je de exacte hanger die op de foto's staat afgebeeld. Zo weet je vooraf dus precies welke hanger met shattuckiet je ontvangt.