ketting lapis lazuli

 

Edelsteen- hangers met of zonder ketting van sterling zilver en echte edelstenen. Kies je geboortesteen, of gewoon je favoriete kleur. Klik voor meer informatie over een edelstenen- ketting op de afbeelding.

 

Benieuwd naar handgemaakte sieraden van gerecycled zilver? Neem dan hier ook een kijkje.

Edelsteen- ketting of -hanger

Werking van een edelsteen- ketting

Een edelsteen- ketting is een prachtig sieraad dat je outfit compleet maakt. Edelstenen hebben niet alleen een esthetische waarde, maar worden ook geassocieerd met spirituele en geneeskrachtige eigenschappen. Zo wordt rozenkwarts gezien als de steen van liefde en verbinding. Amethist wordt vaak geassocieerd met rust en kalmte. Een edelsteen- ketting met amethist zou zorgen voor meer ontspanning. Amethist wordt ook wel gezien als de steen van spirituele groei en zou kunnen helpen bij het ontwikkelen van het derde oog en de intuïtie.

Bergkristal is een edelsteen die bekend staat om zijn helende eigenschappen. Het zou kunnen helpen bij het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de concentratie en het geheugen. Bergkristal wordt ook wel gezien als de steen van zuiverheid en helderheid. Het dragen van een edelsteen- ketting met bergkristal kan dus bijdragen aan helderheid van geest. Lapis lazuli is een steen die wordt gezien als de steen van wijsheid en spirituele verlichting. Het dragen van een edelsteen-ketting met lapis lazuli zou kunnen helpen bij het vergroten van de intuïtie en het ontwikkelen van spirituele inzichten. Lapis lazuli wordt ook wel gebruikt bij meditatie en zou kunnen helpen bij het versterken van de keelchakra.

 

Weet je niet welke edelsteen het beste bij je past? Dan kun je er ook voor kiezen een edelsteen- ketting met je geboortesteen te kopen. Je vindt de verschillende geboortestenen hier. Of doe onze edelsteen-quiz!

 

Unieke edelsteen- hangers

Behalve de werking van de edelstenen gaat het er natuurlijk ook om dat je een edelsteen- ketting uitzoekt die je zelf mooi vindt en die écht bij je past. Door de verschillende kleuren en vormen van de stenen, wordt een edelsteen-ketting een ware eyecatcher. Edelstenen zijn natuurproducten die in de aarde gevormd worden en daardoor unieke patronen en kleuren hebben. Een edelsteen-ketting geeft jouw outfit daardoor niet alleen meer glans, maar benadrukt ook jouw persoonlijkheid. Wil je precies zien welke edelsteen-hanger je koopt? Neem dan ook een kijkje bij de exclusieve zilveren hangers. Je krijgt hier namelijk de exacte hanger die je op de foto ziet! En je kunt deze hangers natuurlijk eenvoudig combineren met een zilveren ketting.

edelsteen ketting
zilveren edelsteen hanger
edelsteen ketting