Levertijd & Verzendkosten

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Pakketjes worden binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de betaling verzonden. Je ontvangt een track & trace code om het pakketje te volgen. Pakketjes binnen Nederland worden meestal binnen 2 werkdagen bezorgd, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de bezorgdienst. Pakketjes naar Duitsland en België worden meestal binnen 4 werkdagen bezorgd, maar ook dit is afhankelijk van de bezorgdienst.

Let op: als je het te betalen bedrag zelf overschrijft, kan het een paar dagen duren voor de betaling binnen is. Je bestelling wordt verwerkt zodra je betaling is ontvangen.

 

Verzendkosten

Verzendkosten zijn afhankelijk van het item. Voor brievenbuspakketjes geldt binnen Nederland een prijs van EUR 3,95, voor grotere pakketjes bedragen de verzendkosten EUR 5,95. Bestel je meerdere items tegelijk? Dan betaal je eenmalig de hoogste verzendkosten die gelden voor de items die je bestelt. Bij een bestelling vanaf 75 is verzending binnen Nederland gratis.

 

Verzending naar België of Duitsland kost €5,95 voor een brievenbuspakketje en €10 voor een groter pakket. Brievenbuspakketjes verzenden we gratis bij een bestelwaarde van minimaal €75, voor grotere pakketten naar België of Duitsland geldt een minimumbestelwaarde van €150 voor gratis verzending.