larimar sieraden

Larimar Sieraden

Larimar is een prachtige edelsteen met een uniek uiterlijk. De steen heeft een blauwe kleur en wordt vaak gebruikt in sieraden en decoratieve objecten. De kleur van larimar wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van koper.  Larimar heeft een spirituele en fysieke genezende kracht en wordt beschouwd als een kostbare en zeldzame steen met spirituele krachten.

Herkomst en werking van Larimar

Larimar wordt voornamelijk gevonden in de Dominicaanse Republiek, met name in de regio van Barahona. Het is een zeldzaam mineraal dat is vernoemd naar dochter Larissa van de ontdekker van de steen Miguel Méndez en het Spaanse woord mar (zee).

Larimar staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor meditatie en healing. De steen wordt gezien als een spirituele steen die communicatie zou bevorderen en het vermogen om emoties uit te drukken zou vergroten. Larimar wordt ook gebruikt om stress en angst te verminderen en het zelfvertrouwen te vergroten.

Larimar wordt beschouwd als een steen die verbonden is met de zee en de lucht en die zou helpen om emoties in evenwicht te brengen en de geest te kalmeren. Het wordt gezien als een steen van vrede en sereniteit en wordt vaak gebruikt in meditatie om een dieper gevoel van ontspanning en rust te bereiken.

 

Sieraden met Larimar

Larimar- sieraden zijn bijzondere sieraden die de schoonheid van deze zeldzame edelsteen weergeven. Vanwege de heldere blauwe kleur en de unieke patronen in de steen, worden larimar- sieraden gezien als kostbare en waardevolle juwelen. Bij Shiny Happy Pebble kun je verschillende sieraden met Larimar kopen. Een paar oorbellen met Larimar bijvoorbeeld, gecombineerd met onyx en verguld sterling zilver. Of bestel een larimar- hanger in sterling zilver uit de categorie exclusieve edelsteen-hangers. Extra bijzonder, want als je een exclusieve hanger koopt ontvang je exact de hanger met larimar die je op de foto ziet.

 

Larimar: Chakra

Larimar wordt vaak geassocieerd met het keelchakra, ook bekend als het Vishuddha-chakra. Het keelchakra bevindt zich in het gebied van de keel en staat bekend om zijn verbinding met communicatie, expressie en creativiteit.