labradoriet

Sets, Suncatchers & Sieraden met Labradoriet

Suncatchers, sets en sieraden met labradoriet.

labradoriet

Bij Shiny Happy Pebble vind je verschillende labradoriet- sieraden. Koop bijvoorbeeld een paar zilveren oorbellen met edelstenen, eventueel verguld met een laagje 14 karaat goud. Of kies voor een exlusieve labradoriet- hanger, een uniek sieraad waarbij je precies de labradoriet- hanger koopt die op de foto afgebeeld staat. Labradoriet kan behalve in sieraden ook worden gebruikt als decoratief stuk, zoals een sculptuur. De unieke kleurvariatie en glans van labradoriet maken het een prachtige steen om te bewonderen.

 

Labradoriet in sieraden

Labradoriet is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn unieke speelse kleuren en glans. Labradoriet is een veldspaat met een hardheid van ongeveer 6,5 op de schaal van Mohs, waardoor het een relatief harde edelsteen is. Labradoriet- sieraden zijn populair vanwege de duurzaamheid van de edesteen en de unieke manier waarop het licht reflecteert.

 

Iriserende edelsteeen

Labradoriet heeft een unieke kleurvariatie die bekend staat als labradorisatie of schiller. Deze labradorisatie verschijnt als een iriserende gloed of glans wanneer licht door de steen wordt weerkaatst. De kleuren die zichtbaar zijn in labradoriet variëren van blauw, groen en paars tot geel, oranje en rood.

 

Spirituele betekenis van Labradoriet

Labradoriet wordt beschouwd als een beschermende edelsteen die een aura van licht en energie om de drager zou creëeren. Het wordt vaak gebruikt door healers en sjamanen vanwege zijn krachtige beschermende eigenschappen.

Labradoriet wordt geassocieerd met de keelchakra en wordt gezien als een steen die communicatie en zelfexpressie bevordert. Het kan helpen bij het uiten van emoties en bij het spreken vanuit het hart.

Labradoriet wordt ook geassocieerd met het derde oog en de kruinchakra en kan helpen bij het openen van het bewustzijn en het verbeteren van de intuïtie en helderziendheid. Het wordt beschouwd als een steen die kan helpen bij het bevorderen van spirituele groei en bewustzijn.

 

Het onderhouden van je Labradoriet- sieraad

Labradoriet- sieraden zijn relatief duurzaam, maar zoals bij alle sieraden moeten ze met zorg worden behandeld om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. Hieronder staan enkele tips voor het onderhouden van labradoriet- sieraden:

  1. Vermijd blootstelling aan harde voorwerpen:

Labradoriet is relatief hard, maar kan nog steeds worden beschadigd door blootstelling aan harde voorwerpen. Bewaar je sieraden met labradoriet daarom op een veilige plaats om beschadiging te voorkomen, het liefst in een donkere en droge omgeving.

  1. Vermijd blootstelling aan chemicaliën:

Vermijd blootstelling van je sieraden aan chemicaliën zoals parfum, haarlak en schoonmaakmiddelen. Deze kunnen het sieraad beschadigen en de glans aantasten.

  1. Reinig je labradoriet- sieraden regelmatig:

Reinig je labradoriet- sieraden regelmatig om vuil en stof te verwijderen en om de glans van de edelsteen en het zilver te behouden. Dit kan worden gedaan met een zachte doek.

labradoriet oorbellen
labradoriet hanger
labradoriet oorbellen