Oorbellen met edelstenen

 

Zilveren oorbellen met edelstenen, van sterling zilver en echte edelstenen, handgemaakt en soms met een laagje (rosé-) goud. Kies je geboortesteen, de oorbellen met edelstenen die het best bij je lievelingsjurk passen of gewoon de kleur die je het meest aanspreekt.

oorbellen edelstenen goud

Zilveren oorbellen met edelstenen

De oorbellen met edelstenen van Shiny Happy Pebble zijn handgemaakt van 925 sterling zilver, eventueel verguld met een laagje (rosé)- goud. En echte edelstenen natuurlijk. Bestel elegante gouden edelstenen- oorbellen, zoals roze toermalijn. Of kies voor zilveren oorbellen in combinatie met rood met granaat, blauw met lapis lazuli of groen met peridoot. Liever meer dan één kleur? Ook dat is geen probleem. De edelstenen- oorbellen met regenboog- maansteen of labradoriet zien er bij verandering van licht steeds net weer een beetje anders uit. En je kunt natuurlijk ook edelstenen- oorbellen kopen met een combinatie van edelstenen. Onyx en larimar uit de Dominicaanse Republiek bijvoorbeeld, of maansteen en chalcedoon.

 

Geboortesteen- oorbellen

Ben je op zoek naar een paar edelstenen oorbellen om cadeau te geven, maar weet je niet precies welke edelsteen je wilt geven? Dan kun je ook kiezen voor oorbellen met geboortestenen, want iedere maand heeft z'n eigen edelstenen. Zo hoort amethist bij de maand februari en kun je iemand die in de maand juni geboren is verrassen met een sieraad met maansteen. Welke edelsteen je ook kiest: als je bij Shiny Happy Pebble een sieraad met edelstenen koopt, ben je verzekerd van een bijzonder en persoonlijk cadeautje. Dat ook nog eens ingepakt verzonden wordt. Naar jou, zodat je het zelf kunt geven. Of direct naar de ontvanger. Hiervoor hoef je alleen tijdens het bestellen nog het juiste adres door te geven. En eventueel een persoonlijke tekst voor degene naar wie je het cadeautje stuurt. Ben je benieuwd welke geboortesteen bij welke maand hoort? Je vindt de verschillende sieraden met geboortestenen hier.

edelstenen oorbellen
edestenen oorbellen
edelstenen oorbellen