Zilveren oorbellen met edelstenen, van sterling zilver en echte edelstenen, handgemaakt en soms met een laagje (rosé-) goud. Kies edelstenen oorbellen met je geboortesteen, de stenen die het best bij je lievelingsjurk passen of gewoon de kleur die je het meest aanspreekt.

Edelstenen Oorbellen

 

Zilveren oorbellen met edelstenen

 

De oorbellen met edelstenen van Shiny Happy Pebble zijn handgemaakt van de beste materialen: 925 sterling zilver, eventueel verguld met een laagje (rosé)- goud. En echte edelstenen natuurlijk. Bestel elegante gouden oorbellen met edelstenen, zoals roze toermalijn. Of kies voor zilveren oorbellen in combinatie met rood granaat, blauw lapis lazuli of groen peridoot.

 

Liever meer dan één kleur? Ook dat is geen probleem. De edelsteen- oorhangers met regenboog- maansteen of labradoriet zien er bij verandering van licht steeds net weer een beetje anders uit. En je kunt natuurlijk ook een combinatie van edelstenen kopen. Onyx en larimar uit de Dominicaanse Republiek bijvoorbeeld, of maansteen en blauw chalcedoon.

edelstenen oorbellen

Geboortesteen- oorbellen

 

Ben je op zoek naar een paar oorbellen om cadeau te geven, maar weet je niet precies welke edelsteen je wilt geven? Dan kun je ook kiezen voor edelsteen oorhangers met geboortestenen, want iedere maand heeft z'n eigen edelstenen. Zo hoort amethist bij de maand februari en kun je iemand die in de maand juni geboren is verrassen met een sieraad met maansteen. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd welke geboortesteen bij welke maand hoort? Neem dan ook vooral een kijkje bij de sieraden met geboortestenen.

 

Een bijzonder cadeau

 

Welk kristal je ook kiest: als je bij Shiny Happy Pebble een sieraad met edelstenen koopt, ben je verzekerd van een bijzonder en persoonlijk cadeautje. Dat ook nog eens ingepakt verzonden wordt. Naar jou, zodat je het zelf kunt geven. Of stuur een uniek paar zilveren oorbellen met edelstenen direct naar de ontvanger. Hiervoor hoef je alleen tijdens het bestellen nog het juiste adres door te geven. En eventueel een persoonlijke tekst voor degene naar wie je het cadeautje stuurt.

 

Werking van de edelstenen

 

Citrien, saffier, carneool... Ben je ook nieuwsgierig naar de kenmerken en betekenis van de verschillende edelstenen? Als je op een item klikt, zie je meer informatie over de betreffende steen. We zetten alvast een paar edelstenen voor je op een rijtje:

 

 1. Amethist:

  • Eigenschappen: Kalmerend, bevordert helderheid en spiritueel bewustzijn.
  • Beschrijving: Amethist is een paarse kwartsvariëteit die wordt gewaardeerd vanwege zijn kalmerende en zuiverende eigenschappen. Het staat bekend om het bevorderen van innerlijke rust, helderheid van geest en spiritueel bewustzijn. Veel mensen gebruiken amethist bij meditatie of om stress te verminderen.
 2. Rozenkwarts:

  • Eigenschappen: Liefdevol, bevordert harmonie en emotionele genezing.
  • Beschrijving: Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en emotionele genezing. Het wordt geassocieerd met het hartchakra en wordt vaak gebruikt om liefde, harmonie en vrede te bevorderen. Rozenkwarts kan helpen bij het genezen van emotionele wonden en het versterken van relaties.
 3. Bergkristal:

  • Eigenschappen: Zuiverend, versterkt energie en helderheid van denken.
  • Beschrijving: Bergkristal staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid. Het wordt vaak gebruikt voor energiewerk en het versterken van intenties. Bergkristal kan de energiestroom in het lichaam bevorderen, helderheid van denken stimuleren en helpen bij het verwijderen van negatieve energieën.
 4. Saffier:

  • Eigenschappen: Beschermend, bevordert wijsheid en intuïtie.
  • Beschrijving: Saffier is een edelsteen die wordt geassocieerd met bescherming en spirituele groei. Het wordt vaak gedragen als een amulet om negatieve energieën af te weren en innerlijke wijsheid en intuïtie te bevorderen. Saffier kan ook helpen bij het verbeteren van mentale helderheid en concentratie.
 5. Robijn:

  • Eigenschappen: Passie, energie en moed.
  • Beschrijving: Robijn staat bekend om zijn levendige rode kleur en wordt geassocieerd met passie, energie en moed. Het wordt vaak gebruikt om de vitaliteit te versterken, creatieve energieën te stimuleren en moed en vastberadenheid te vergroten.
 6. Smaragd:

  • Eigenschappen: Harmonie, balans en vernieuwing.
  • Beschrijving: Smaragd is een groene edelsteen die wordt geassocieerd met harmonie, balans en vernieuwing. Het wordt vaak gebruikt om emotionele en spirituele groei te bevorderen, harmonie te brengen in relaties en een gevoel van vernieuwing en welzijn te inspireren.
 7. Turkoois:

  • Eigenschappen: Beschermend, brengt geluk en genezing.
  • Beschrijving: Turkoois is een blauwgroene edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn beschermende eigenschappen en vermogen om geluk en genezing te brengen. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën af te weren, de communicatie te verbeteren en emotionele genezing te bevorderen.
 8. Granaat:

  • Eigenschappen: Energie, doorzettingsvermogen en kracht.
  • Beschrijving: Granaat is een edelsteen die bekend staat om zijn dieprode kleur en wordt geassocieerd met energie, doorzettingsvermogen en kracht. Deze rode steen wordt vaak gebruikt om de energie te versterken, vitaliteit te stimuleren en moed en vastberadenheid te vergroten.
 9. Lapis Lazuli:

  • Eigenschappen: Wijsheid, intuïtie en spirituele groei.
  • Beschrijving: Lapis Lazuli is een blauwe edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn associatie met wijsheid, intuïtie en spirituele groei. Het wordt vaak gebruikt om helderheid van denken te bevorderen, intuïtieve vermogens te verbeteren en spirituele inzichten te verkennen.
 10. Maansteen:

  • Eigenschappen: Vrouwelijke energie, intuïtie en emotionele balans.
  • Beschrijving: Maansteen is een zachte edelsteen met een parelachtige glans die wordt geassocieerd met vrouwelijke energie, intuïtie en emotionele balans. Het wordt vaak gebruikt om emotionele spanningen te verlichten, intuïtieve vermogens te versterken en een gevoel van innerlijke rust en harmonie te bevorderen.

 

Bestel nu je favoriete paar edelsteen- oorbellen uit de collectie van Shiny Happy Pebble

 

Heb je een mooi sieraad uitgezocht? Dit zijn de voordelen wanneer je bij ons bestelt:

🌼 Onze oorbellen worden standaard ingepakt verzonden. Klaar om cadeau te geven, aan jezelf of aan een ander!

🌼 Onze sieraden worden gemaakt van de beste materialen: echt zilver en de mooiste edelstenen.

🌼 Bestellingen worden wanneer de betaling bij ons binnen is binnen 2 werkdagen verzonden.

🌼 Bestel je voor minimaal €75 in onze webshop? Dan is gratis verzending binnen Nederland bij de prijs inbegrepen.

🌼 Je kunt bij ons ook achteraf betalen met Klarna.