Exclusieve edelstenen- hangers met zilver

 

Luxe zilveren hangers van de mooiste natuurlijke edelstenen en 925 sterling zilver. Deze edelstenen- hangers zijn uniek: als je er een bestelt krijg je het precieze exemplaar van de foto! Klik voor meer informatie over een hanger op de afbeelding.

 

unieke hanger edelsteen

Unieke zilveren edelstenen- hanger

Voor een échte unieke edelstenen- hanger kies je voor een exclusieve edelsteenhanger van Shiny Happy Pebble. Je kiest namelijk exact de zilveren hangers met edelstenen die je het allermooist vindt: de hanger van de foto is de precieze edelstenen- hanger die je ontvangt.

 

Er zijn veel verschillende soorten edelstenen-hangers. Voorbeelden van populaire edelstenen zijn:

  • Amethist: een paarse edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen. Het dragen van een amethist- hanger kan helpen bij het verminderen van stress en angst.
  • Citrien: een gele edelsteen die vaak wordt geassocieerd met energie en vreugde. Het dragen van een citrien- hanger kan helpen bij het verhogen van de motivatie en het stimuleren van creativiteit.
  • Labradoriet: een iridiserende edelsteen die bekend staat om zijn beschermende eigenschappen. Het dragen van een labradoriet hanger kan helpen bij het beschermen tegen negatieve energie en bij het verbeteren van de intuïtie.
  • Maansteen: een zacht witte edelsteen die vaak wordt geassocieerd met vrouwelijkheid en vruchtbaarheid. Het dragen van een maansteen hanger kan helpen bij het verbeteren van de emotionele balans en bij het versterken van de intuïtie.

 

Het kiezen van een edelstenen- hanger in zilver is een natuurlijk een persoonlijke keuze en afhankelijk van je persoonlijke smaak en stijl. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een zilveren hanger met je geboortesteen. Welke edelsteen je ook kiest: alle exclusieve edelsteen- hangers van Shiny Happy Pebble zijn gemaakt van de mooiste materialen: echte edelstenen en 925 sterling zilver.

 

Edelsteen- hanger met zilveren ketting

Wil je bij je nieuwe edelsteen- hanger ook een ketting kopen? Dan is de 'snake'- ketting van sterling zilver een echte aanrader. Je vindt de ketting hier. Heb je een wat kleinere zilveren hanger met edelsteen uitgezocht, van kleurrijk roze toermalijn of echte smaragd bijvoorbeeld? Dan kun je ook kiezen voor een fijnere ketting met edelsteen- hanger. Je vindt alle kettingen van zilver hier.

edelstenen hanger
amethist hanger zilver
edelstenen hanger larimar