edelsteen hanger zilver

 

Luxe zilveren hangers van de mooiste natuurlijke edelstenen en 925 sterling zilver. Deze edelstenen- hangers zijn uniek. Als je er een bestelt krijg je het precieze exemplaar van de foto! Klik voor meer informatie over een hanger op de afbeelding.

 

Exclusieve edelstenen- hangers met zilver

Unieke zilveren edelstenen- hanger

 

Voor een écht uniek sieraad kies je voor een exclusieve edelsteenhanger van Shiny Happy Pebble. Je kiest namelijk exact de zilveren hangers met edelstenen die je het allermooist vindt: de hanger van de foto is het exacte exemplaar dat je ontvangt.

 

Er zijn veel verschillende soorten edelstenen-hangers. Voorbeelden van populaire edelstenen zijn:

  • Amethist: een paarse edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen. Het dragen van een amethist- hanger kan helpen bij het verminderen van stress en angst.
  • Citrien: een gele edelsteen die vaak wordt geassocieerd met energie en vreugde. Het dragen van een citrien- hanger kan helpen bij het verhogen van de motivatie en het stimuleren van creativiteit.
  • Labradoriet: een iridiserende edelsteen die bekend staat om zijn beschermende eigenschappen. Het dragen van een labradoriet hanger kan helpen bij het beschermen tegen negatieve energie en bij het verbeteren van de intuïtie.
  • Maansteen: een zacht witte edelsteen die vaak wordt geassocieerd met vrouwelijkheid en vruchtbaarheid. Het dragen van een maansteen hanger kan helpen bij het verbeteren van de emotionele balans en bij het versterken van de intuïtie.

 

Het kiezen van sieraad is een natuurlijk een persoonlijke keuze en afhankelijk van je persoonlijke smaak en stijl. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een zilveren hanger met je geboortesteen. Welke edelsteen je ook kiest: alle exclusieve edelsteen- hangers van Shiny Happy Pebble zijn gemaakt van de mooiste materialen: echte edelstenen en 925 sterling zilver.

 

Edelsteen- hanger met zilveren ketting

 

Wil je bij je nieuwe edelsteen- hanger ook een ketting kopen? Dan is de 'snake'- ketting van sterling zilver een echte aanrader. Heb je een wat kleinere zilveren hanger met edelsteen uitgezocht, van kleurrijk roze toermalijn of echte smaragd bijvoorbeeld? Dan kun je ook kiezen voor een fijnere ketting met edelsteen- hanger.

 

Zilveren hangers met edelstenen kopen bij Shiny Happy Pebble

 

Heb je een mooie zilveren edelsteenhanger gevonden? Je bestelt hem gemakkelijk in onze webshop. De voordelen op een rijtje:

  • Onze hangers zijn gemaakt van sterling zilver en echte edelstenen
  • Geen verrassingen: je ontvangt de hanger die op de foto staat afgebeeld
  • Je edelsteen- sieraden worden binnen 2 werkdagen* verzonden
  • Je betaalt geen verzendkosten, als je voor minimaal €75 bestelt (NL)
  • Is je hanger een cadeautje? Bij ons wordt alles standaard mooi ingepakt. Dat hoef je zelf dus ook niet meer te regelen!
  • Heb je je nog niet aangemeld voor onze Nieuwsbrief? Schrijf je dan snel in voor 5% korting op je eerste bestelling!
edelstenen hanger
amethist hanger zilver
edelstenen hanger larimar