sieraden gerecycled zilver

Deze handgemaakte sieraden met echte edelstenen zijn door ons gemaakt van gerecycled sterling zilver. De Elements- collectie bevat zilveren hangers edelstenen als maansteen, aquamarijn, carneool en mosagaat. Kun je niet kiezen tussen de verschillende edelstenen? Dan is er ook nog de chakra- hanger van gerecycled zilver en stenen van verschillende kleuren: paars amethist, blauw lapis lazuli, lichtblauw aquamarijn, groen aventurijn, bruin tijgeroog, rood carneool en grijs hematiet.

Handgemaakte sieraden van gerecycled sterling zilver

 

De voordelen van gerecycled zilver in onze handgemaakte sieraden

Gerecycled zilver is afkomstig van oud zilver, zoals sieraden, zilveren bestek en andere zilveren voorwerpen. Dit zilver wordt gesmolten en opnieuw gevormd tot nieuwe sieraden. Het proces van het recyclen van zilver is een duurzame keuze en vermindert de ecologische voetafdruk, omdat het de hoeveelheid afval op onze planeet vermindert en het zilver opnieuw wordt gebruikt en hier dus geen nieuwe grondstoffen voor nodig zijn.

 

Hoge kwaliteit zilver

Onze handgemaakte sieraden van gerecycled zilver zijn van hoge kwaliteit. Het zilver is  namelijk net zo mooi en duurzaam als nieuw zilver en het gaat net zo lang mee. Het enige verschil is dat gerecycled zilver een duurzamere optie is en een kleinere impact heeft op het milieu. Omdat onze handgemaakte sieraden in de Elements- collectie en de Chakra- hangers door ons worden gemaakt, is ook het personaliseren van de hangers mogelijk. Heb je dus een eigen favoriete edelsteen die nog niet is opgenomen in de collectie? Of heb je liever een grotere of juist kleinere hanger van gerecycled zilver? Neem gerust contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Elements- collectie

Onze Elements- collectie is ontworpen met edelstenen die allemaal horen bij een van de vier elementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. Deze elementen zijn verbonden met de verschillende sterrenbeelden. Benieuwd welk element bij jouw sterrenbeeld past?

We hebben een lijstje voor je gemaakt:

Ram (Aries): Ram is een vuurteken en wordt geassocieerd met het element vuur. Dit teken staat bekend om zijn moed, impulsiviteit en passie.

Stier (Taurus): Stier is een aardeteken en wordt geassocieerd met het element aarde. Dit teken staat bekend om zijn betrouwbaarheid, praktische instelling en geduld.

Tweelingen (Gemini): Tweelingen is een luchtteken en wordt geassocieerd met het element lucht. Dit teken staat bekend om zijn nieuwsgierigheid, aanpassingsvermogen en communicatieve vaardigheden.

Kreeft (Cancer): Kreeft is een waterteken en wordt geassocieerd met het element water. Dit teken staat bekend om zijn emotionele karakter, zorgzame instelling en intuïtie.

Leeuw (Leo): Leeuw is een vuurteken en wordt geassocieerd met het element vuur. Dit teken staat bekend om zijn zelfverzekerdheid, creativiteit en passie.

Maagd (Virgo): Maagd is een aardeteken en wordt geassocieerd met het element aarde. Dit teken staat bekend om zijn analytische vaardigheden, praktische instelling en toewijding.

Weegschaal (Libra): Weegschaal is een luchtteken en wordt geassocieerd met het element lucht. Dit teken staat bekend om zijn evenwichtigheid, diplomatieke instelling en behoefte aan harmonie.

Schorpioen (Scorpio): Schorpioen is een waterteken en wordt geassocieerd met het element water. Dit teken staat bekend om zijn diepgaande emoties, krachtige persoonlijkheid en intuïtieve vermogens.

Boogschutter (Sagittarius): Boogschutter is een vuurteken en wordt geassocieerd met het element vuur. Dit teken staat bekend om zijn avontuurlijke geest, optimisme en wijsheid.

Steenbok (Capricorn): Steenbok is een aardeteken en wordt geassocieerd met het element aarde. Dit teken staat bekend om zijn discipline, ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel.

Waterman (Aquarius): Waterman is een luchtteken en wordt geassocieerd met het element lucht. Dit teken staat bekend om zijn originaliteit, onafhankelijkheid en humanitaire instelling.

Vissen (Pisces): Vissen is een waterteken en wordt geassocieerd met het element water. Dit teken staat bekend om zijn gevoeligheid, empathie en spirituele verbondenheid.

 

Heb je het juiste element gevonden? Bestel hier een handgemaakte hanger van gerecycled zilver met jouw element!