Flower Power

Gepubliceerd op 11 april 2023 om 15:17

Je ziet het meteen wanneer je buiten bent: de lente is weer begonnen! Narcissen, hyacinten, viooltjes, tulpen... maar niet alleen de bloemen buiten zijn érg leuk. Ze zijn namelijk ook prachtig in sieraden en zonnevangers.

 

Suncatcher met bloemen

Met een suncatcher met bloemen haal je de lente écht in huis. Wat word ik zelf vrolijk van al die felgekleurde regenboogjes op de muren, wanneer de zon naar binnen schijnt en het regenboogkristal van de zonnevanger de zonnestralen omtovert tot een gezellig kleurenspel. Meer te weten komen over wat een suncatcher is en waarom het ontzettend leuk is er één cadeau te krijgen of te geven? Je leest er meer over in mijn blog 'Hoera, het is lente!'

Versierd op pad

Neem je je bloemetjes liever overal mee naartoe? Wie op zoek is naar mooie sieraden met bloemen heeft keuze genoeg. Net als echte bloemen zijn sieraden met bloemen er namelijk in allerlei kleuren. Kies bijvoorbeeld voor elegante kleine bloemetjes aan zilveren oorbellen met vrolijk geel citrien. Of ga voor blauwe Flower Power met Swarovski- oorbellen met bloemen. Liever een ketting met een bloem? Een hanger met ioliet is gemaakt van sterling zilver en echte edelstenen.

Geboortebloem- ketting

Nog persoonlijker wordt het dragen van bloemen met een geboortebloem- ketting. Gegraveerd op het hangertje van roestvrij staal staat namelijk de bloem die bij je geboortemaand hoort. Een narcis voor de maand maart bijvoorbeeld, of een roos voor wie in juni geboren is. Ben je benieuwd welke geboortebloem er bij jouw maand hoort? Je vindt de roestvrijstalen kettingen met geboortebloem hier.