Hoera, het is lente!

Gepubliceerd op 29 maart 2023 om 21:17

Lente en... suncatchers!

Hoera, het is lente! Eindelijk warmt de wereld om ons heen weer op. En met een beetje geluk laat het zonnetje zich in deze tijd van het jaar ook regelmatig zien. Het ideale moment om een suncatcher te kopen!

Wat is een suncatcher?

 

Waarom je nu een suncatcher nodig hebt? De naam suncatcher, of zonnevanger, zegt het al: om de zon te vangen! Een zonnevanger vangt namelijk de zonnestralen die door het raam je woonkamer (of ergens anders natuurlijk) binnenkomen en tovert ze om tot een prachtig kleurenspel. Een doorzichtige suncatcher van kristal zorgt bijvoorbeeld voor de mooiste regenboogjes op je muren. Hoe dat er precies uitziet?Het is lastig om op één foto een hele kamer vol regenbogen in beeld te brengen en de intensiteit van de kleuren is afhankelijk van het licht, maar na het zien van onderstaande afbeelding kun je je hopelijk een beetje een voorstelling maken.

zonnevanger kristal

Suncatcher met edelstenen

 

Welke suncatcher het precies wordt? Dat kies je natuurlijk zelf. Er is in ieder geval keuze genoeg. Koop bijvoorbeeld een zonnevanger met edelstenen. Een suncatcher met aquamarijn bijvoorbeeld, of met edelsteen- kralen van echte lapis lazuli. Ook leuk: een kleurrijke zonnevanger met een levensboom van verschillende edelstenen. Deze levensboom- zonnevangers zijn er zowel met als zonder regenboog- kristal. Met of zonder regenboogjes op de muur dus.

 

Vang de zon

Zin om de zon te vangen? Een groot aanbod aan suncatchers vind je hier. Of klik op een van onderstaande suncatchers voor meer informatie, als je hier al een mooie tussen ziet staan.