Zonnevangers met Regenboogkristal

Zelfgemaakte zonnevangers met regenboogkristal: een gefacetteerde kristallen bol die prachtig schittert in de zon en de zonnestralen omtovert tot felle regenboogjes op de muren. Een zonnevanger is een vrolijk en kleurrijk cadeautje voor een ander, of gewoon voor jezelf natuurlijk!

 

Zonnevanger kristal
suncatcher kristal

Zonnevanger met regenboogkristal

De handgemaakte zonnevangers op deze pagina zijn allemaal voorzien van een regenboogkristal, ook wel raamkristal of feng shui- kristal genoemd. Het formaat van het kristal is per zonnevanger verschillend, je kunt kiezen uit een bol van 20mm, 30mm of 40mm. Ook andere vormen kristallen met facetten, zoals een suncatcher met een kristal in de vorm van een hart, zijn mogelijk.

 

Zonnevanger met edelstenen

Koop je bij Shiny Happy Pebble een edelsteen-zonnevanger? Dan is je zonnevanger met de hand gemaakt met echte edelstenen. Blauwe kralen van lapis lazuli of aquamarijn bijvoorbeeld. Of een combinatie van rozenkwarts en amethist. Neem ook gerust contact met me op als je een bepaalde zonnevanger graag in een andere kleur, lengte of met een ander soort regenboogkristal zou willen bestellen: ik informeer je graag over de mogelijkheden. De gepersonaliseerde zonnevanger met geboortestenen kan trouwens ook meteen via de website besteld worden. Je hoeft tijdens het bestellen alleen nog maar de geboortestenen naar keuze door te geven. Je vindt de geboortesteen-zonnevanger hier.

 

Een bijzonder cadeau

Je kunt een suncatcher met kristal niet alleen voor je eigen raam hangen, maar ook heel goed cadeau geven. De regenboog staat namelijk voor hoop, liefde en vriendschap, maar ook voor licht in moeilijke tijden. Een prachtig symbolisch cadeau dus, voor iemand van wie je houdt of iemand die wel wat geluk kan gebruiken. Helemaal handig: als je bij Shiny Happy Pebble een zonnevanger koopt, wordt deze ingepakt verzonden. Ook een gepersonaliseerd bericht is geen enkel probleem, je kunt je pakketje dus ook rechtstreeks naar een kennis, vriend, familielid of geliefde laten versturen. Je hoeft tijdens het bestellen alleen nog maar het juiste adres (en eventueel een berichtje voor de ontvanger) door te geven!