Alles is liefde!

Gepubliceerd op 5 april 2023 om 21:36

Fashion trend van 2023: Hartjes.

Een van de fashion trends van 2023, gespot tijdens vele fashion shows: het hart. Schattig! En niet zo gek, want wie kan er na een paar donkere, eenzame jaren niet wat extra liefde gebruiken? Hoogste tijd dus om zelf wat hartjes aan te schaffen. De kleur kun je zelf uitkiezen. Al zijn de romantische, traditionele kleuren rood, roze en wit extra populair. Klaar om je garderobe met harten uit te breiden, maar kun je wel wat advies gebruiken? Met onderstaande tips ben je in no time de Queen of Hearts.

Roze hartjes

Twee vliegen in één klap: hartjes én roze! Beide zijn namelijk helemaal in, in 2023. Kies voor fuchsia threader oorbellen, gemaakt van sterling zilver en echte Swarovski Elements. Of ga voor een lichtere, extra sprankelende zachtroze optie met oorbellen en/ of ketting in de kleur Light Rose AB.

Een groot hart

Mogen de harten van veraf gezien worden en kan het dus best iets minder subtiel? Dan is een ketting met grote hanger van Swarovski Elements een echte aanrader. Die spot je met al het geglinster al bijna op een kilometer afstand! En laat dat nou precies de bedoeling zijn. Je kunt nog kiezen uit verschillende kleuren ook. Ga voor opvallend paarsblauw, of kies voor een groot hart in elegant zilvergrijs.

Hart van Edelsteen

Niet zomaar een hart van steen, maar een hart van edelsteen! Een bijzondere manier om de hartjestrend in je outfit te verwerken is met een sieraad met edelsteen- hart. Dat kan heel subtiel en dus heel geschikt voor dagelijks dragen, bijvoorbeeld met oorbellen met edelstenen zoals labradoriet of maansteen. Van sterling zilver, of verguld met een laagje echt goud. Maar je kunt het ook exclusiever aanpakken, bijvoorbeeld door een bijzondere hanger van lapis lazuli in combinatie met peridoot, amethist en granaat te kopen. In hartvorm natuurlijk, zodat je er ook in 2023 helemaal bij hoort.