Oorbellen met granaat

Kwaliteit en positieve energie

 

Betreed de betoverende wereld van onze granaatoorbellen en ontdek de unieke kenmerken van deze prachtige edelsteen! Laat je zelfverzekerdheid stralen met de dieprode pracht van granaat.

Granaat symboliseert passie en kracht, waardoor onze oorbellen niet alleen je stijl verfraaien, maar ook positieve energie toevoegen aan je uitstraling. Bovendien maken wij niet alleen gebruik van de mooiste edelstenen, maar combineren wij deze met andere materialen van hoge kwaliteit, zoals echt sterling zilver.

granaat sieraden

Kenmerken van granaat oorbellen

 

Ontdek de veelzijdigheid van onze oorbellen met granaat en laat je sieradencollectie schitteren met tijdloze elegantie. Hier zijn enkele kenmerken van granaat die deze edelsteen zo bijzonder maken:

  1. Dieprode kleur: Granaat staat bekend om zijn intense rode kleur, wat het een opvallende keuze maakt voor sieraden.

  2. Passie en energie: De dieprode kleur symboliseert passie en geeft een boost aan positieve energie, waardoor je zelfverzekerdheid uitstraalt.

  3. Tijdloze elegantie: Granaat heeft een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij verschillende stijlen en gelegenheden.

oorbellen granaat

Werking van granaat

 

Ben je benieuwd naar de metafysische kenmerken van de steen? We zetten hier een aantal eigenschappen voor je op een rijtje:

  • Passie en Vitaliteit: Granaat wordt geassocieerd met het stimuleren van passie en vitaliteit, waardoor het een krachtige steen kan zijn om je levensenergie te versterken.

  • Wortelchakra-uitlijning: Deze edelsteen staat in verband met het wortelchakra, wat stabiliteit en aarding zou bevorderen, en je in staat kan stellen om stevig geworteld te blijven, zelfs in uitdagende tijden.

  • Bescherming tegen Negatieve Energie: Granaat wordt vaak gezien als een beschermende steen, die kan helpen bij het afweren van negatieve energie en het creëren van een schild van positiviteit.

  • Spirituele Groei: Het wordt beschouwd als een steen die spirituele groei bevordert, waardoor je dieper kunt graven in je innerlijke zelf en spirituele inzichten kunt ontwikkelen.

  • Emotionele Balans: Granaat staat bekend om het bevorderen van emotionele balans en het helpen bij het overwinnen van blokkades die persoonlijke groei kunnen belemmeren.

  • Manifestatiekracht: Het wordt gezien als een krachtige steen voor manifestatie, die je helpt bij het duidelijk definiëren en aantrekken van je doelen en wensen.

granaat sieraden

Bestel nu je oorbellen met granaat

 

Heb je een mooi paar zilveren oorbellen met granaat gevonden? Bestel ze nu en ze worden binnen 2 werkdagen* verzonden! Verzending binnen Nederland is bij Shiny Happy Pebble ook nog eens helemaal gratis, als je voor minimaal €75 bestelt. Ook nog even bij de andere sieraden met granaat kijken? Je vindt ze hier.