Zilveren kettingen met Swarovski Elements

 

Sterling zilveren SHP kettingen met echte Swarovski® Elements. De sieraden zijn er in verschillende kleuren en maten, sommige zijn verguld met 18K (rosé-) goud. De precieze kleur van de kristallen is afhankelijk van het licht dat erop schijnt.

Wil je een bepaald soort ketting graag in een andere kleur? Of wil je toch liever een grotere of juist kleinere ketting of hanger? Neem gerust contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Swarovski ketting

Waarom Swarovski?

Waarom je zou kiezen voor een ketting met Swarovski Elements? De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig Oostenrijks kristal, dat zorgt voor ultieme helderheid van het kristalglas. De vele facetten maken een ketting met Swarovski Elements nóg sprankelender. Vooral in het licht zijn ze letterlijk schitterend! Ook leuk: de zilveren kettingen, eventueel met een laagje goud, zijn er met veel verschillende kleuren en vormen kristal. Wil je voor een speciale gelegenheid (of gewoon omdat je het net als ik érg mooi vindt natuurlijk) een ketting én oorbellen kopen? Een Swarovski- set kun je hier uitkiezen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf je favoriete ketting combineren met een mooi paar zilveren oorbellen met Swarovski.