Swarovski oorbellen: zilveren oorbellen met Swarovski Elements

 

Swarovski oorbellen: sterling zilveren SHP oorbellen met echte Swarovski® Elements. De Swarovski oorbellen zijn er in verschillende kleuren en maten, sommige zijn verguld met 22K of 24K goud of 18K roségoud. De precieze kleur van de kristallen is afhankelijk van het licht dat erop schijnt.

Op zoek naar bijpassende oorbellen wanneer je een mooie ketting hebt gezien, of andersom? Je kunt onder 'Sieraden op kleur' ook sieraden op een bepaalde kleur zoeken.

swarovski oorbellen

Hoe herken je Swarovski- oorbellen?

Hoe je een paar oorbellen met Swarovski Elements herkent? De helderheid en schittering natuurlijk! De echte Oostenrijkse kristallen zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig kristal en hebben bovendien veel facetten, die zorgen voor nóg meer sprankeling. Ook fijn: de schitterende Swarovski- kristallen zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Zo zit er altijd wel iets tussen dat bij je past. Zilveren Swarovski- oorbellen in blauw met kristallen in de vorm van een druppel bijvoorbeeld. Of Swarovski-oorbellen met hartjes, vlinders of bloemen. Met een beetje geluk vind je zelfs een voordelig paar Swarovski- oorbellen in de sale!

 

Swarovski- oorbellen in goud of zilver

De zilveren oorbellen met Swarovski® Elements die je bij Shiny Happy Pebble koopt, zijn allemaal gemaakt van echt sterling zilver. Of je nu kiest voor Swarovski oorstekers, lange oorbellen met meerdere kristallen, open of gesloten oorbellen of threaders. Ben je juist op zoek naar Swarovski-oorbellen met goud? Kies dan voor een paar vergulde oorbellen van zilver met een mooi laagje 24 karaat goud of 18 karaat roségoud.

 

Oorbellen én ketting

Wil je je oorbellen met Swarovski® Elements combineren met een mooie ketting? Neem dan ook eens een kijkje bij de Swarovski- sets! Hier vind je namelijk combinaties van ketting en oorbellen, extra gunstig geprijsd. Liever je eigen combinatie maken? Dat kan natuurlijk ook. Door te zoeken op kleur, als je graag bij elkaar passende sieraden met Swarovski® Elements in dezelfde kleur bestelt. Of maak zelf een mooie kleurcombinatie, want zoals de elegante lange oorbellen 'Ocean' al laten zien hoef je het écht niet bij maar één kleur te houden!

Swarovski set oorbellen ketting
Swarovski oorbellen druppel
swarovski oorbellen lang
swarovski oorbellen goud