Handgemaakte sieraden van gerecycled zilver en edelstenen: Elements- collectie

De hangers in de Elements- collectie zijn handgemaakte sieraden van gerecycled 925 sterling zilver en natuurlijke edelstenen.

 

Ben je op zoek naar een andere kleur hanger, of een ander formaat? Stuur dan gerust een bericht om te informeren naar de mogelijkheden. Klik op de afbeelding voor de gewenste categorie en meer informatie over de hangers.

 

Welk element hoort bij jouw sterrenbeeld?

De Elements-collectie bestaat uit handgemaakte sieraden van gerecycled sterling zilver en edelstenen die elk behoren tot een van de vier elementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. Deze elementen zijn allemaal verbonden met verschillende sterrenbeelden.

 

Als je nieuwsgierig bent naar welk element bij jouw sterrenbeeld past, kun je dit opzoeken in de handige lijst die we hebben samengesteld. Meteen de bijpassende hangers bekijken? Wanneer je op je sterrenbeeld klikt, krijg je meteen de juiste pagina te zien.

 

Ram (Aries): Vuurteken, geassocieerd met het element vuur. Bekend om moed, impulsiviteit en passie.

Stier (Taurus): Aardeteken, geassocieerd met het element aarde. Bekend om betrouwbaarheid, praktische instelling en geduld.

Tweelingen (Gemini): Luchtteken, geassocieerd met het element lucht. Bekend om nieuwsgierigheid, aanpassingsvermogen en communicatieve vaardigheden.

Kreeft (Cancer): Waterteken, geassocieerd met het element water. Bekend om emotionele karakter, zorgzame instelling en intuïtie.

Leeuw (Leo): Vuurteken, geassocieerd met het element vuur. Bekend om zelfverzekerdheid, creativiteit en passie.

Maagd (Virgo): Aardeteken, geassocieerd met het element aarde. Bekend om analytische vaardigheden, praktische instelling en toewijding.

Weegschaal (Libra): Luchtteken, geassocieerd met het element lucht. Bekend om evenwichtigheid, diplomatieke instelling en behoefte aan harmonie.

Schorpioen (Scorpio): Waterteken, geassocieerd met het element water. Bekend om diepgaande emoties, krachtige persoonlijkheid en intuïtieve vermogens.

Boogschutter (Sagittarius): Vuurteken, geassocieerd met het element vuur. Bekend om avontuurlijke geest, optimisme en wijsheid.

Steenbok (Capricorn): Aardeteken, geassocieerd met het element aarde. Bekend om discipline, ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel.

Waterman (Aquarius): Luchtteken, geassocieerd met het element lucht. Bekend om originaliteit, onafhankelijkheid en humanitaire instelling.

Vissen (Pisces): Waterteken, geassocieerd met het element water. Bekend om gevoeligheid, empathie en spirituele verbondenheid.