charoiet

Sieraden met Charoiet

Ontdek de Mystieke Kenmerken en Helende Werking van Charoiet

Charoiet is een zeldzaam en betoverend mineraal dat de aandacht trekt met zijn prachtige paarse tinten en unieke eigenschappen. Dit maakt oorbellen, een ketting of een hanger met charoiet extra bijzonder.

 

Kenmerken van Charoiet:

1. Betoverende Kleuren: Charoiet onderscheidt zich door zijn levendige paarse kleuren, variërend van subtiel lavendel tot diep violet. Deze opvallende kleurschakeringen maken het een geliefde keuze voor sieraden en verzamelingen.

2. Glans en Textuur: Met een glasachtige tot parelmoerachtige glans straalt charoiet elegantie uit.

3. Zeldzaamheid: Charoiet is zeldzaam, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van deze edelsteen.

 

Helende Werking van Charoiet:

1. Spirituele Groei: Charoiet wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en inzicht. De edelsteen kan helpen bij het bevorderen van bewustzijn en innerlijke kracht.

2. Angstverlichting: Als een steen van transformatie wordt charoiet vaak gebruikt om angsten en negatieve energieën te overwinnen. De steen kan rust en kalmte brengen, waardoor men beter in staat zou zijn om uitdagingen het hoofd te bieden.

3. Energiezuivering: Charoiet staat bekend om zijn vermogen om energieën te zuiveren. Het wordt gebruikt om een beschermende barrière te creëren tegen negatieve invloeden, waardoor een harmonieuze en positieve omgeving zou worden bevorderd.

 

Charoiet-hanger of ketting van sterling zilver

Bij Shiny Happy Pebble maken we niet alleen gebruik van de mooiste echte edelstenen, we combineren ze met andere hoogwaardige materialen. Sterling zilver bijvoorbeeld. Heb je een mooie zilveren ketting of hanger met charoiet gevonden? Bestel nu en je bestelling wordt door ons binnen 2 werkdagen* verzonden. Verzending binnen Nederland is ook nog eens helemaal gratis, als je voor een minimumbedrag van €75 bestelt.