Vermeil Oorbellen

Wat zijn vermeil oorbellen?

Vermeil oorbellen verwijzen naar oorbellen die zijn gemaakt van een specifiek type materiaal dat bekend staat als vermeil. Hier zijn enkele kenmerken van vermeil oorbellen:

 1. Materiaal:

  • Vermeil is een combinatie van sterling zilver en goud, zonder gebruik van extra andere materialen.
  • De basis van de oorbel is gemaakt van zilver, terwijl de buitenste laag bedekt is met een coating van goud.
 2. Dikte van de goudlaag:

  • Vermeil heeft een dunne goudlaag, waardoor de prijs van vermeil oorbellen veel lager ligt dat die van gouden oorbellen. En dat terwijl ze er hetzelfde uitzien! Nog een voordeel van vermeil: als de toplaag na verloop van tijd slijt hou je nog steeds een paar waardevolle sterling zilveren oorbellen over.
 3. Sterling zilver:

  • Het zilveren gedeelte van vermeil oorbellen is vervaardigd van sterling zilver, wat betekent dat het 92,5% puur zilver bevat, gemengd met andere metalen voor stabiliteit.
 4. Vergulding:

  • Vermeil wordt vaak gebruikt om sieraden betaalbaarder te maken dan volledig gouden sieraden, terwijl het nog steeds de esthetiek en glans van goud behoudt.
 5. Kleur:
  • Vermeil is er in verschillende kleuren goud, zoals geelgoud en rosé.
 6. Onderhoud:

  • Net als bij andere vergulde sieraden vereisen vermeil oorbellen zorgvuldig onderhoud om de levensduur van de goudlaag te verlengen. Vermijd bijvoorbeeld contact met water, parfum en chemicaliën.
 7. Prijsklasse:

  • Vermeil sieraden zijn een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar de uitstraling van goud tegen een lagere prijs dan massief gouden sieraden. Ook is de kans op allergieën bij gold plated, vermeil, gold filled en sterling zilveren sieraden kleiner dan bij veel andere metalen.

Bestel nu je vermeil oorbellen bij Shiny Happy Pebble

Heb je een mooi paar vermeil oorbellen gevonden? Bestel ze nu en je pakketje wordt binnen 2 werkdagen verzonden*. Als je voor minimaal €75 bestelt, hoef je binnen Nederland ook nog eens geen verzendkosten te betalen!